lauantai 28. elokuuta 2010

Laiskana lauantaina

Perjantai

Aaamussa ei ollut juuri mitään rutiineista poikkeavaa: herätys, aamupala, vaatteiden vaihto, meikkaus, hiusten laitto, kouluun lähtö ja oppitunnit.
     Koulun jälkeen pääsin sitten shoppailemaan, ti paremminkin vain etsimään tarpeellisia tavaroita kaupoista. Enkä edes löytänyt mitään, mitä etsin. Ainut, mitä ostin, oli pieni Dragster-karkkipussi, Bon bon tikkari ja mustat lökärit. Aplodien arvoinen suoritus. ^^'
     Silloin, kun ei tarvitsisi ostaa mitään, mutta kiertelee kaupoissa, törmää vaikka mihin ihanaan, mikä tekisi mieli ostaa, mutta silloin, kun oikeasti pitäisi ostaa jotakin, ei tietenkään löydä etsimäänsä.Ehkä se johtuu siitä, että olen turhan tarkka siitä, mitä etsin, silloin kun olen oikeasti jotain vailla.

Lauantai

Aamulla sain nukuttua yhdeksään, sitten minut herätettiin. No, vajaat kolme tuntia pidempään kuin tavallisesti, joten ihan hyvä. Vieläkin olen yökkärissä, koska koko päivän olen makoillut sohvalla ja katsonut vanhoja digiboxille tallennettuja leffoja ja ohjelmia pikkusiskoni kanssa. Nyt sitten datailen. Ja... onhan se jo ilta, niin etten viitsi enää pariksi tunniksi vaihtaa vaatteita. Näin lauantain kunniaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti