lauantai 18. joulukuuta 2010

Joululoma

Perjantaina oli vaan alle kahden tunnin joulujuhla + joulupuuro koulussa, ja sitten päästiin joulomalle. Jippii. -.-'
Kävin postissa koulun jälkeen. Jep. Paketti oli vielä pyörimässä kaapin perällä, mutta jospa se ehtisi edes tämän vuoden puolella perille vaikkei ihan jouluksi enää...
     Kävelin kotiin, katsoin digiboxin muistista Vampire Diariesin ja menin sitten koneelle. Kun facebookissakin alkoi jo kyllästyttää, katsoin fintv:stä Rozen Maiden 4-12. Nyt on kaikki Rozen Maidenit sieltä katsottu. Ei kyllä tullut mitään kovin tunteellista elämystä, se oli vain ajan tappamista. Sen jälkeen loppui tekeminen.

Photobucket/ Amaya_014


Illalla pakkasin sitten edelleen tylsistyneenä uikkarit, pyyhkeen yms. kassiin ja pyysin kyydin uimahallille äidiltä. Kävin uimassa koulu-uinteja, kun ei oikein muutakaan tekemistä ollut. 1200m on tässä jaksossa kasassa ja toinen ilmainen uintikerta käyttämttä. Ensi vuonna jos jaksaisi käydä vielä uimassa toiset samanlaiset, niin liikunnan numero vois ehkä vähän parantua (tai ei ainakaan pudota?) muuten kun en liikunnassa mitenkään kovin hyvä ole.

Tänään on sitten taas ollut tylsää. Lomafiilistä ei kuulu eikä näy, angstittaa vaan. Kaikki tuntuu turhalta. Onpa ihanaa, kun näin alkaa loma!
No, yksi plussakin tässä kaiken keskeltä löytyy. Mun nuha ei enää näytä juurikaan merkkejä itsestään, parin viikon niiskuttaminen on jo takana. :)
Tuo hymyiö tuntuu vähän tyhmältä mun tämänhetkisen olotilan huomioon ottaen. Ja tämä päivitys tyhjältä ja turhalta höpinältä. Mutta onpahan päivitetty.

NYT ON JOULULOMA!

etsitään lomafiilistä
jos havaitset merkkejä siitä kuinka sen löytää,
olethan ystävällinen ja ilmoitat havainnoistasi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti