tiistai 14. joulukuuta 2010

Leffasunnuntai

Sunnuntaina paikkakunnalla oli taas leffoja tarjolla kulttuuritalolla. Tarjolla olivat Itse Ilkimys, Rare Exports ja Prinsessa, joista kaksi ensimmäistä kävin katsomassa.
     Itse ilkimyksen kävin katsomassa pikkuveljeni kanssa, ja leffa oli ihan kiva, vaikkei varsinaista juonta olultkaan kovin paljoa kehitelty: pahis adoptoi kolme orpotyttöä, koska nämä pääsevät myymään keksejä hänen vihollisensa taloon ja hänen sydämensä lämpenee hellyttäville tytöille. Tytöt viedään häneltä ja pahis käy varastamassa kuun. Hän saa tytöt lopulta takaisin ja palauttaa kuun paikalleen.
Melko perinteinen juoni siis; "loppu hyvin, kaikki hyvin". Mutta oli kiva käydä pikkuveljen kanssa leffassa ja ei elokuvakaan nyt niin huono ollut. Hauskoja kohtia löytyi ja nauraa leffan aikana sai -vaikk välillä ne olivatkin pikkuveljen kommentteja leffasta, jotka naurattivat.
Itse Ilkimys -traileri:
http://fi.filmtrailer.com/cinema/search-30/?q=itse+ilkimys

Rare exportsin kävin puolestaan katsomassa pikkusiskoni kanssa. Kyseessä on suomalainen leffa, joka kertoo aidosta, ensimmäisestä ja pahasta joulupukista. Hänet on haudattu korvatunturiin, josta amerikkalaiset hänet räjäyttävät esiin ilkeine tonttuineen. Leffassa keskitytään Pietariin, joka valmistautuu joulupukin kohtaamiseen, sillä hän tietää tämän hakevan kaikki seudun lapset ja piiskaavan verille kaikkki tuhmat. Hänen isänsä kuitenkin nappaa "pukin" sudenkuoppaan ja yrittää myydä sitä amerikkalaiselle räjäytystyömaan johtajalle. Hän paljastaa, ettei kyseessä ole joulupukki, vaan yksi tontuista. Pietari, hänen isänsä ja pari muuta kaveria päättävät hankkiutua joulupukista eroon ja tehdä tontuista joulupukkeja. Kilttejä.

Rare Exports -traileri:
http://fi.filmtrailer.com/cinema/search-30/?q=rare+exports

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti