sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Päädyin punaiseen.

  

*ilman salamaa*
 


*salamalla*
 Väri ei kummassakaan kuvassa ole juuri sellainen, kuin miltä se näyttää normaalivalossa. Sävy on noiden kahden kuvan sävyjen välimuoto. Ja kuvakulmat on outoja (ja rumia) mutta yritin saada hiukset hyvin kuvaan... onnistumatta. No, ehkä klo 23 ei olekaan paras mahdollinen kuvausaika? Tai hämärä huone paras mahdollinen kuvauspaikka? "Ennen" kuva unohtui, molemmat ylhäällä olevvat kuvat ovat siis "jälkeen" kuvia.

Mitä siis tein hiuksille?
Kävin kampaajalla. Latvat uusittiin, ja takaa leikattiin enemmän kerroksittain. Värjättiin (yksivärisesti punaruskeaksi, mutta sävy on kyllä enemmän punaiseen päin). Ihana tuoksu hiuksissa kampaajakäynnin jälkeen. ♥
     Mutta kerrostuksen takia on pakko alkaa viitsiä suoristaa hiuksia, ettei luonnonkiharat (joista en pidä) tule esille. Kostealla säällä ja lumen sulaessa hiuksiin tosin kihartuu kuitenkin. Ei ehkä mikään paras hiusmallivalinta talvelle? No, sen kanssa on nyt elettävä, maksoin kuitenkin 94€, mikä oli aika kova hinta parin tunnin kampaamokäynnistä.

x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x

Sain viimein piponkin neulottua loppuun!
Tältä se näytti vielä syysloman alussa.
Nyt näyttää tältä.
Tänä aamuna virkkasin pipoon vielä koristeen sivulle kiinnitettäväksi ja aloin tehdä tupsua pipoon. Tumman sinisiä molemmat, samaa lankaa. Vielä pitäisi jaksaa ommella koriste kiinni, tehdä tupsu loppuun, ommella se kiinni ja ottaa piposta kuva.
     Nyt puikoilla on kaulahuivi. Mustaa novita softy lankaa on uponnut kohta jo kerällinen, eikä valmiina ole kuin n. 40cm. Mutta se on kyllä aika leveä. Ajattelin ommella sen sitten ympyräksi ja, niin.
     En minä sitä varmaankaan osaa käyttää, joten lahjaksi taitaa mennä. Pikkusiskolle? Eipä taida olla tarvetta siskollakaan, saati halua käyttää minun neuleita. Mutta silti.
     Nyt kun innostuin neulomaan, niin minähän neulon, vaikkei neuleille käyttöä olisikaan. Varsinkin, kun äiti suostui maksamaan langat...
:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti