torstai 21. lokakuuta 2010

Syyslomaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

Heti syysloman alussa, lauantaina (16.10.) pakkasin aamulla laukkuun vaihtovaatteet, hammasharjan ja -tahnan, hiusharjan, kasvopyyhkeen, meikit ja niiden poisto-välineet... ja odotin kyytiä kaverini luo.
[meitä on siis kuuden porukka]
     Kaverini asuu maalla, ja olimme päättäneet järjestää kaksi erillistä kimppakyytiä, jotta kaikki laukut, ihmiset ja sinne ostamamme herkut (sipsit, limpparit, karkit, ranskalaiset...) mahtuisivat mukaan.
     Ohjelmana meillä oli erilaisia pelejä (Games -korttipeli, joka oli ihan uusi minulle, Game of life -lautapeli, pullonpyöritys), leffojen katsomista, juttelua, ruoanlaittoa, syömistä... Majoituimme kaikki patjoille olkkarin lattialle, missä sitten valvoimme jutellen reilusti aamun puolelle. Kuuden maissa aloimme katsoa elokuvaa, ja ensimmäiset nukahtivat melko pian sen jälkeen. Elokuvan meistä sai katsottua jotenkuten loppuun vain kolme. Leffan jälkeen valveille jäi enää kaksi, minä mukaan laskettuna.
     Aamulla haimme ulkoa viimeisen kokispullon ja aamupostin, joimme vähän kokista, roikuimme facebookissa yhdellä koneella vuorotellen kummankin tunnuksilla ja katsoimme lastenohjelmia telkkarista. Vähitellen muutkin talossa alkoivat heräillä ja kahdeltatoista oli sitten aamupala/ lounas. Ranskalaisia, nakkeja ja lihapullia kokiksen kanssa. Tosin kaksi oli vielä nukkumassa. Lopulta piti kuitenkin heidänkin jo herätä, pakkasimme tavarat ja ahtauduimme kaikki yhteen autoon ja lähdimme kotiin. Nukkumaan.

    Viideltä sunnuntai-iltana nukahdin kotona tarkoituksenani ottaa vain pienet päiväunet, jotka sitten venyivätkin yli kellon ympäri nukutuiksi uniksi. Ja herätessä väsytti edelleen. Maanantai menikin sitten vain ympäri taloa vaeltaen. En voinut uskoa, että nyt oli syysloma. Kaivauduin peiton alle sohvannurkkaan ja katsoin digiboxin muistilta vanhoja ohjelmia ja leffoja niin kauan kuin nukahtamatta jaksoin, istuin koneella ja yritin keksiä tekemistä.
     Tiistaiaamuna pääsinkin sitten pikkuveljeni lapsenvahdiksi. Pelasin hänen kanssaan kaikkia lautapelejä, joita kaappini kätköistä löysin. Se menikin ihan hyvin, mutta kun tuli syömisen aika, kaikki oli yhtä tuskaa. Eilisen makkarakeiton lämmittäminen onnistui hyvin, mutta yritäpä saada pikkuveljeni syömään se, varsinkin kun pöydän kulmalla on suklaakeksi! En voinut muuta, kuin laittaa keksin kaappiin, lähes syöttää kakkosluokkalaiselle pikkuveljelleni kaikki vähänkin kiinteä keitossa ja vetää liemi vessanpöntöstä alas. Sitten veljelle keksi toiseen ja luuttu toiseen käteen. Huh. Kyllä veli sen pöydän sitten lopulta pyyhki, mutta mikä show sen jälkeen olikaan vuorossa. Dramaattinen marssiminen käytävää pitkin omaan huoneeseen, oven kiinni paukauttaminen, pian takaisin palaminen (purkkaa hakemaan), ja sama uudestaan. Heti kun pikkusiskoni tuli kotiin, jätin pikkuveljeni hänen riesakseen, he kun ovat sen verran samalla aaltopituudella, että voivat leikkiä keskenään, ja menin omaan huoneeseeni koneelle.

     Keskiviikko. Aikainen herätys. Aamupala. Autoon. Kuopioon.

Kiersin ympäri kaupungin keskustaa pikkusiskoni kanssa, katsellen kun tämä kerää vaatevuoria sovituskoppeihin ja ostaa lähes joka kaupasta jotakin. Minulle ei tartu mukaan juuri mitään, vaikka ostoslistalla olikin tarpeellisia ostoksia. Tai ehkä juuri siksi en löytänyt mitään. Etsin vain niitä, enkä silti löytänyt.
~~~~~~~~~~
olisi pitänyt ostaa:
• farkut >> ei sopivia kokoja/ malleja/ liian kalliit
• takki >> en edes etsinyt, yritin vain löytää farkkuja ja kenkiä
• yövaatteita >> unohdin kokonaan
• talvikengät >> kaikista hienoista malleista puuttui juuri minun kokoni!
~~~~~~~~~~~~~
sen sijaan ostin:
• punaiset sukkikset (Lindex)
• verkkosukkikset (Tiimari) >> miksi? o_O
• karkkia (Makuuni)
• uuden meikkivoiteen (MaybellineSuperStay24H, Sokos) >> entinen olikin jo
  lähes kaks vuotta vanha... hups...
• musta kynsilakka (Sokos) >> jospa sitä tulis joskus käytettyä, yleensä kun
  en kynsilakkaa käytä ollenkaan.
• noitahattu (Käherrystarvike) >> jos sitten vaikka olis koulun karnevaaleissa
  noita? Enpä nyt muutakaan keksiny
~~~~~~~~~~~~~~~~
meinasin ostaa:
• mekko Seppälästä 24.95€ (kahteen kertaan, itse asiassa, mutta en tarvitse)
• peruukki, mutta en löytänyt yhtäkään niin täydellistä, että olisi pakko saada
• farkut Jim&Jillistä, mutta hinta ja istuvuus eivät olleet ihan toivottua
  luokkaa... juuri kun luulin, että löysin vihdoinkin hyvät
• sormuksia Glitteristä, Gina Tricot:ista, H&M:ltä, KappAhll:ista... mutta jos
  saisi luokkasormuksen kohta, niin sitten säästän ne rahat siihen
• huppari (Gina Tricot) mutta en välttämättä tarvitse enää mustaa hupparia...
  vaikka olis se kyllä ollu ihana ♥
• villapaita
  - H&M >> maha näytti siinä kamalalta, muuten ihana paita
  - Vero Moda >> liian K-A-L-L-I-S!
  - Jim&Jill >> liian pitkä helma
• t-paita/ 2 Seppälästä, mutta ne olikii liian tiukkoja...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tänään, torstaina aloitin aamun muroilla ja rinkelillä sekä telkkarin katsomisella. Eiliset Frendit ja Simpsonit muistista, samoin V. Sitten koneelle. Facebook. Sähköposti. Facebook. Ruokatauko, pyykistä tulleet vaatteet kaappiin ja taas facebookiin. Sitten muistinkin, ttä pitäisi blogiakin ehkä käydä jo päivittämässä, ja tässä sitä kirjoitetaan.
     Vieläkin muuten puuttuu se lomafiilis. Se hävisi jonnekin viikonlopun jälkeen. Ehkä sen vielä saa takaisin ennen kuin loma on ihan lopussa. Mutta ei kyllä yhtään huvittaisi selviytyä pöydällä odottavasta läksyvuoresta ja kokeisiin lukemisesta. Onneksi ei tarvitsekaan vielä. Myöhemmin sitten. Viikonloppuna.
     Huomenna on kymmeneltä kampaaja. Enkä vieläkään ole ihan varma, värjäänkö juurikasvut pois samalla punaisen sävyllä kuin ennenkin, vai vaihdanko väriä ja värjään hiukset violetiksi. Tällä hetkellä punainen tuntuu paremmalta vaihtoehdolta, mutta alkuviikosta mielipide oli vielä ihan toinen... Pitäisi jo päättää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti