maanantai 29. marraskuuta 2010

-22 astetta

Koulun välituntipakkasraja meni rikki ja pysyi siellä yli miinus kahdessakymmenessä asteessa kok päivän ajan. Välitunnit sai pysyä sisällä, ei tarvinnut mennä ulos palelemaan. Mutta kyllä huomasi, että alkoi ajatukset iltapäivää kohti mennessä jo vähän puuroutua, eikä keskittyminenkään ollut enää parasta luokkaa.
     Kun viimeinen tunti sitten oli, sain päähänpiston mennä kampaajalle kestovärjäyttämään ripseni. Sopivasti laukussa oli lompakko, ja toteutin päähänpiston. Ripsien värjäyksen (12,50€) lisäksi ostin vielä lämpösuojasuihkeen (18€). Sitten kävin vielä pikaisesti suklaaostoksilla (Kinder Max -patukka x2) ja soitin isältä kyydin kotiin. En kyllä todellakaan ollut kävelemässä sitä melkein kolmen kilometrin matkaa kunnon pakkasella.
     Kotona istuin heti sohvalle katsomaan Paavo Pesusientä digiboxin muistista pikkusiskon kanssa. xP Sitten tein läksyt ja tulin koneelle. Ruokatauko ja lähdin Maxiin. Äiti osti minulle ledvaloenkelin (paristokäyttöinen), joka vaihtaa väriä ja sinisen led-jouluvalosarjan. Ja kun kaupasta kotiin selvittiin, istuin taas koneen ääreen. Jotenkin konepainotteista tämä minun elämä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti