perjantai 26. marraskuuta 2010

Perjantain median tunneista

Eli tunneilla oli tekemistä elokuvien suhteen, vaikkei niitä vielä kuvata elettukaan. Aluksi piirrettiin päähenkilöt ja mietittiin niiden ikä, etu- ja sukunimi, harrastukset, asuinpaikka, perhe, pelot, toiveet ja mitä se/ ne haluaa saavuttaa. Tämän tarkoituksena oli päästä enemmän sisään hahmoihin, ettei ne jäisi vaan vuorosanoiksi paperille.
     Seuraava tehtävä oli leikata lehdistä kuvia ja koota niistä pahville valokuva-albumi päähenkilölle / -henkilöille. Tämänkin harjoituksen tarkoitus oli päästä henkilöihin enemmän sisälle: mikä heille on tärkeää, millaista niiden elämä on tähän asti ollut jne.
     Kolmannessa harjoituksessa yksi elokuvaryhmä kerrallaan näytteli elokuvastaan kohtauksen, jossa asiat alkavat mennä pieleen. Sitten se näyteltiin toisen kerran, ja nyt jonkun katsojista täytyi pysäyttää kohtaus sanomalla stop ja mennä jonkun näyttelijän tilalle muuttamaan kohtauksen kulkua parempaan suuntaan. Kohtauksia en ala tähän nyt selostaa, koska niitä pitäisi pohjustaa myös sillä, mitä elokuvassa on sitä ennen tapahtunut, ja sehän olisi jo liian iso spoilaus. ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti