maanantai 22. marraskuuta 2010

shoppailumasennusta?


Pääsin taas lauantaina käymään Kuopiossa vaateostoksilla. Tällä kertaa ostoslistalla oli:
• talvikengät
• talvitakki
• farkut
• villapaita
• alusvaatteita
• yövaatteita
• vahvistava kynsilakka
• ja muuta pikkusälää

Kuopiossa sitten kiertelin kaupoissa pikkusiskoni kanssa. Kierrettyä tuli Lindex, Seppälä, Din sko ja Andiamo, einkä löytänyt mitään ostettavaa. Kengissä kivoissa malleissa ei tietenkään taaskaan ollut kokoja, tai hinta meni täysin yli budjetin. Aloin jo masentua. Enkö löytäisi mitään ostettavaa?!Vihdoin pääsin kauppaan, josta ostin ensimmäisen ostokseni lauantaina parin tunnin shoppailun kuluttua. Kauppa oli Gina tricot.
     Gina Tricotin jälkeen oli vuorossa Jim&Jill, kauppa, josta varmasti löytäisin ostettavaa. Oletukseni osui oikeaan. Menin sovituskoppiin vaatevuoren kanssa,j onka juuri ja juuri jaksoin kantaa. Ostoskassiin tipahtivat kuitenkin vain mustat farkut ja musta neuletakki. Molemmat maksoivat neljäkymppiä, mutta sain niistä 10% alennuksen kupongilla, joka oli tullut vähän aikaisemmin postissa klubikortin kera. Loppusumma oli 71,90€ kieppeillä. (Kuitti on jo roskissa, en voi tarkistaa.)

farkut 19,90€, Gina Tricot
lahkeet oli mulle vähän liian pitkät,
mutta annoin äidin lyhentää ne
--> siisti lopputulos taattu!

Farkut & neuletakki Jim&Jill, toppi H&M
(neuletakissa on vyönauha,
jonka olen solminut taakse rusetille)























     Lisäksi ostin vielä karkkia Makuunista 2,25€ ja Suomalaisesta kirjakaupasta Arina Tanemuran The Gentlemen's Alliance cross 9:n (8,50€) ja Systerin (5,50) päähänpistosta kivannäköisen "meikkilaukun" takia. Se sitten osoittautui käyttökelvottomaksi. Hah. Suomalaisessa on muuten järjestys muuttunut paljon. Ykköskerroksen puolella on nyt kaksi ovea. Kakkoskerroksessa oli glögi- ja piparitarjoilu.
     Lauantainahan Kuopiossa oli myös joulunavajaiset, ja sen huomasi. Lähes joka liikkeessä oli jonkinlainen jouluarvonta, näyteikkunat oli koristeltu jouluisesti tontuilla, lumihiutaleilla, joulupukeilla, poroilla, tonttuhattuisilla nalleilla... Torilla oli ilmapallokauppiaita ja metrilakun myyjiä yms. H-talossa oli tonttuhatuin varustautunut kolmihenkinen ryhmä soittamassa joululauluja livenä. Kassoilta sai kuponkeja, joilla tarpeeksi ostoksia tekemällä ennen tiettyä päivää joulukuussa saa erilaisia etuja käyttöönsä. Seppälässä esim saa 10x10€ 9.12. asti tehdyistä ostoksista tämän 20€ käyttöönsä (voimassa 19.12. asti). *mainostusta* Ei ihan taida tulla täyteen tämä kortti/passisysteemi minulla...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti