torstai 23. syyskuuta 2010

3... 2... 1... 0!

Torstai, perjantai, lauantai, SUNNUNTAI: Hollanti.
Enää kolme päivää aikaa ennen kuin lähden Hollantiin Comenius-projektin kautta, tarvitsematta maksaa itse mitään. Jos siis Hollannissa ei aio ostaa mitään. Matkat, majoittumiset ja ruoat on maksettu valmiiksi.
     Nyt pitäisikin miettiä, mitä kaikkea otan mukaan (varusteluettelon tavaroiden lisäksi), ja paljonko uskallan rahaa otaa (ja paljonko sitä on Kuopion jälkeen enää lompakossa)...
     Sain viikon alussa sähköpostia isäntäperheeni oppilaalta, joka osallistuu Comeniusprojektiin. Hänen nimensä on Dominique, ja hän lähetti minulle kuvan itsestään ja perheenjäsenistään. (heillä on suloinen koira ♥ ) Ja lisäksi, Dominique täyttää 15 vuotta ensi viikon perjantaina, päivänä, jona lähden heidän luotaan. Ostan siis hänelle syntymäpäivä-/läksiäislahjan. Mutta minkä? Se on vielä mietinnän alla, vaikka alkaakin tulla jo kiire. Tuliaiset perheelle olen jo ostanut.
     Lisäksi meidän toivottiin ottavan mukaan kuvia perheestä, kavereista, kodista jne. Koti ja perhe on kuvattu, kaverit kuvaamatta. Annoin tänään varoituksen, että otan heistä kuvan, joten toivottavasti he huomenna ovat varautuneen hymyilemään kameran edessä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti