torstai 9. syyskuuta 2010

Puhdasta mainostusta?

"Tule mukaan seikkailemaan Robertin kerhoon!" Niin lukee mainosjulisteessa, jonka vein tänä aamuna koulun seinälle laitettavaksi. Kerhoa pitävät kaksi kaveriani ja minä. Toivottaan, että sinne tulisi pieniä 2-4 luokkalaisia, joille kerho on tarkoitettu. *mainostusta*
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Koulun jälkeen olisi tänään isoskoulutus-info Pappilassa. Pitäisikö mennä? En jaksaisi... Enkä kyllä välttämättä haluaisi leireille isoseksikaan... Eivätkä koulutusviikonloput ja merkintöjen kerääminen innosta. (käsitykseni osasta isoskoulutusta) Taidan jättää väliin, vaikka esim. toinen kerhonpitäjäkavereistani on menossa.
     Ei kai sitä tarvitse kaikessa olla mukana, mitä kaverit harrastavat? En kyllä ole ollutkaan, edes vapaa-vapaa-vapaa-ajan vietossa, johon ei kullu harrastuksia tms. Toivottavasti en vieraannu joukosta, ole osa inside-joukkoa, jonka inside-juttuja en tajua.
     Keksin jo vaihtoehtoista puuhaa isoskoulutuksellekin: menen ostamaan lankoja pipon neulomista varten. Kaverini, käsitöiden ihmelapsi, velho varsinkin neulomisessa, lupasi auttaa minua neulomaan helpon pipon itselleni ja lainata sopivat puikot. ♥ Jospa osaisin neuloa sen pipon. Mutta viitsimisestä se taitaa enemmän olla kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti