sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Bilsan pakoilua

kuva: Googlen kuvahaku/ anime studying
Eilen oli kyllä uuvuttava päivä. Koko aamun keksin parempaa tekemistä kuin maanantain biologian kokeeseen lukeminen; ripustin pyykkiä, kuorin perunoita, tein terveystiedon portofoliota eteenpäin ja tuskastuin sen kanssa useaan otteeseen, tein jopa viikon aikana saadut läksyt valmiiksi jo yhden aikaan. (Eipä jäänyt tälle sunnuntai-illalle.) Iltapäivällä vajosin sohvalle katsomaan digiboxin musitista vahoja ohjelmia.
     Illalla istuin koneen ääreen. Sitten ajattelin että "pakko sitä bilsaa on jo lukea, muuten jää huomiselle liikaa". Niinpä sitten luin huimat kolme kappaletta koko koealueesta eilen samalla kun pelasin facebookissa. Arvata saattaa, miten hyödyllistä se oli. -.-'
     Tänään oli samanlainen laiska aamu, paitsi ehkä vielä astetta laiskempi kuitenkin. Menin nimittäin suoraan olkkariin katsomaan telkkaria pikkuveljen seuraksi. Ruudussa pyöri ostos tv. Ei yhtään läpinäkyvää lukemisen pakoilua?
     Nyt ajattelin ottaa itseäni niskasta kiinni ja istua lukemaan kokeeseen. Ja mitä vielä. Missäs sitä ollaan? Blogia päivittämässä. Huimaa kokeeseen lukemista. Tänään olisi 22 sivua luettavaa, jos en ihan väärin muista. Niin että kai sitä kohta voisi lähteä lukemaan... pikkunisäkkäiden lisääntymisestä... linnuista... Huuuh. Pakko se on, kun tämän jakson bilsan numero on sitten se, mikä jää päättötokariin ja millä haetaan bilsan osalta seuraavaan opiskelupaikkaan...

...Vielä vähän aikaa, sitten alan lukemaan. Kello 12.00 lupaan avata kirjan ja lukea ainakin puolet jäljellä olevasta koealueesta, siihen asti roikun vielä koneella... Vartti aikaa siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti