sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Muisto liikkuvana kuvana

Sain yhdeltä kaveriltani videoita viime vuoden koulun juhlista muistitukulle. (Isot kiitokset sinne. ♥) Ajattelin, että olis kiva laittaa tännekin vielä joku esille, vaikka itse juhlista onkin jo aikaa...
     Videolla esiintyjiltä en ole julkaisulupaa kysynyt, mutta kyseisen videon löytää myös facebookista, joten eiköhän ole ihan ok laittaa se tänne..? Jos joku videolla esiintyvä pyytää poistamaan, poistan kyllä.

Tässä siis vähän makua marraskuun karnevaaleista 2010:

En saanu videota tähän, vaikka latasin ja latasin ja yritin uudelleen ja uudelleen. :( Kokeilen sitten joskus paremmalla ajalla uudelleen, jos onnistuisin. Tämä ilmotti nimittäin vaan, että "videon latauksessa tapahtui virhe". Ja sen tapahtumisessa kesti suunnilleen puolet ikuisuudesta!

Videota katsoessa tulee kyllä se ihana karnevaalifiilis mieleen, samoin esiintymisjännitys. Kyllä vain, minäkin olen tanssimassa. Mutta en (onneksi) näy kovin paljonkaan. :) Kaikki tokut (tukioppilaskunta) laitettiin tanssimaan.
     Karnevaaleissa esitettiin myös tokujen näytelmä, jonka käsikirjoitustiimin osana minä olin ollut. Harmi vaan, että tekniikka päätti pettää juuri, kun näytelmä alkoi, eikä kaikki varmaan kulunut takariviin asti. Senkin sain videona kaveriltani, mutta riittäköön nyt tämä yksi video tänne..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti