lauantai 22. tammikuuta 2011

Elämää yli omien varojen

6.15 soi herätyskello, ja torkkua tuli painettua vähän tavallista useammin. Sitten sitä muisti, että pääsee Kuopioon ja olinkin jo niin hereillä, että jaksoin nosta sängystä. Puoli kahdeksalta istuin autossa puoliunessa.
     Kymmenen maissa oltiin sitten kennelillä ja ulko-ovelle asti kuului että talossa on koiria. :) Olohuoneessa saatiin leikkiä pentujen kanssa ja me tuotiin yksi lelu pennulle, joka meille tulee. Jamille. Luovutuspäivä sovittiin kahden viikon päähän lauantaille 5.2. ja aika, jolloin haetaan puolen päivän tietämille. Nyt ei enää malttais odottaa! ♥
Jami, virallinen nimi A. Snow and Fire
kuva kennelin blogista,
http://nettalumi.vuodatus.net/
     Kennelvierailun jälkeen lähdettiin Kuopion keskustaan shoppailemaan. Minä kaappasin pikkusiskon mukaani (kunhan äiti oli antanut vähän rahaa mukaan, kuinkas muuten?).
     Ensimmäinen kauppa oli Jim&Jill. Lähes taivas maan päällä, se on yksi niitä harvoja kauppoja, joista enää löydän mitään vaatteita itselleni... No, siellä sovituskoppiin lähti mukaan 2 hupparia, 2 farkut, 2 toppia, 3 t-paitaa... Ostettua tuli molemmat hupparit (39,95€ ja 15,00€ *ale*) sekä farkut (39,95€).
     Seuraava kauppa oli Sokos, josta ostin uuden puuterin (Maybelline New York Dream Mat Powder [sävy nro 03] 9,90€ *ale*) ja kynsilakan (Isa Dora Graffiti nails, musta, 7,90€).


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


*päällyslakka vain pikkusormen
kynnessä kuvattaessa *


Kotona kokeilin tätä graffiti nails -kynsilakkaa:
  1) laitoin aluslakan
  2) laitoin värillisen kynsilakan "pohjaksi"
  3) laitoin graffiti nails -kynsilakan
  4) vielä päällyslakka ja valmista on!
  Tässä lopputulos... -->


<-- ...ja näillä se siis syntyi.
aluslakka: Lumene Gloss & Care,
"pohjalakka": Giordani gold nail satin, sävy: eclipse (Oriflame)
graffittilakka: IsaDora Graffiti nails, sävy: black tag
päällyslakka: Wild and Crazy (Seppälän)




- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

     Sokoksen jälkeen menimme H&M:lle, josta ostin perus trikoopaidan (9,95€), perus trikoohupparin (14,95€) ja alusvaatteita (yht. 27,90€).
     Sitten oli vuorossa Gina Tricot, jossa kävin sovittamassa ale mekkoa (alkup. hinta n.40€, alennettuna kympin), mutta se ei sitten ollutkaan kivan näköinen päällä ja jäi ostamatta. Sitten pyörähdin vielä Seppälässä ja Andiamossa ostamatta mitään. Mäkkäriin syömään, Sportiaan ostamaan liikkahousut (Puma 34,90€).

Ostosten summa: 200,40€
(Josta äiti maksois 100€ mun puolesta, mutta kyllä summa silti laihdutti omaa lompakkoa aikalailla...)

Nyt siis taitaa alkaa säästökuuri... Mutta kivaa oli, kerrankii löysin paljon kaikesta siitä, mitä olin ettimässäkii, ja vähän extraa... Kuvia vaatteista koitan jossain välissä räpsiä ja laittaa sitten tänne, ettei olis niin tylsää tekstiä vaan.

Niin joo, sitten käytiin vielä koko perheen voimin Kuopion keskustan Musti&Mirri -eläintarvikeliikkeessä, ja sieltäkii tuli kahdensadan kieppeillä oleva lasku kaikesta, mitä ostettiin Jamille valmiiksi:
• sänky
• harja & kampa
• hammasharja & -tahna
• aktiviteettileluja (lelu, jonka sisään laitetaan joku herkkupala ja sen saa sieltä ulos kun tarpeeksi kääntelee lelua ympäriinsä)
• kynsisakset
• ruokaa
• kaulapanta & talutushihna
• ruoka- & vesikupit

Hmm... No, tässäpä tämä lauantai näin lyhyesti. ;D

_____________________________________________________

Päivämäärä on 30.1.2011 ja vihdoinkin jaksan alkaa laittaa kuvia näistä ostoksista lisää tänne:



Molemmat hupparit Jim & Jillistä.

Tämä paita on siis ruskea, mutta tämän paremmaksi en jaksa muokata.
(H&M)

Lisää kuvia sitten taas myöhemmin, pitää vähän muokkailla niitä tai ottaa uusia, kun on valotus niin epäonnistunut, ettei niistä saa selvää edes oikeasta väristä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti