sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Viimeinen lomapäivä

kuva: http://disney-clipart.com/
Viimeinen joululomapäivä tänä vuonna, päätin lähtee ulos luistelemaan läheiselle jäälle. Ja oikeasti sain jopa lähdettyä. Vähästä oli kyllä kiinni, että olisin jäänyt kotiin löhöämään, koska en halunnut kuitenkaan mennä yksin, eikä pikkusisko tai -veli suostunu lähtemään mukaan, enkä jaksanu lähemmäs keskustan jäitä kävellä että soittaisin kaverin seuraks. Äiti kuitenkin suostu mun mukaan, joten heitin luistimet kassiin ja lähdettiin sitten kentälle.
     Siellä oli yks poika maaleja vetelemässä ja lusiteltiin äidin kanssa sitten kentän laitoja vähän aikaa. Siltä pojalta kuitenkii tais kiekko hävitä, nii se lähti jäältä. Ja tilalle ttuli traktori työntelemään lumia kentältä pois.
     Tuli luisteltua n. 45 minuuttia ja sitten käveltiin takas kotiin ja laitettiin sauna lämpenemään.
     Saunan jälkeen istuin koneelle ja mietin, sainko lomalla tehtyä mitään, mitä halusin. Pääsin shoppailemaan, joo, mut vaan naapurikaupunkiin. Kuopioon asti olisin halunnu. Kävinhän mä sielläkin, mutta en shoppailemassa, vaan katsomassa shelttipentuja kennelissä. ♥ Toivottavasti me saadaan yks niistä..! Ne on helmikuussa luovutusikäsiä. (http://www.abundantias.com/ on kennelin nttisivujen osoite, pennuista on kuvia blogissa, eli kuulumisia -linkin alla)
     Mitä en ehtiny/jaksanu tehä? Kokeilla Devil eggs -reseptiä. Ehtiihän tuota myöhemminkii. Se oli puhtaasti laiskuudesta kiinni. Olis pitäny raivata vaatekaapista pois vaatteet, joita en oo piiiiitkään aikaan käyttäny, mutta sekin vaan jäi.

Kokonaisuudessaaan kiva loma. Olispa vaan jatkunut vielä vähän pidempään... ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti